CIGO Hardenberg

Winkel Hardenberg

TOTO

De TOTO: Voorspel de voetbalwedstrijden en win! Je speelt al mee vanaf € 1,00.

Over Toto

Met Toto wordt sport nóg leuker en nóg spannender. Voorspel wedstrijden en win geld met je sportkennis. Door je inleg te vermenigvuldigen met de quotering (dit is de winstfactor) weet je hoeveel geld je wint als jouw voorspelling uitkomt. Meespelen kan al vanaf € 1.

Toto heeft verschillende spellen. Je voorspelt de wedstrijd na 90 minuten officiële speeltijd. Dus inclusief blessuretijd, zonder eventuele verlenging.

Fulltime

Uit het dagelijkse aanbod van wedstrijden in binnen en buitenland selecteer je 1 tot 6 duels waarvan je de uitkomst voorspelt. Voorspel of de thuisspelende club wint (1), het een gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2).

Halftime / Fulltime

Voorspel voor zowel de rust als het einde van de wedstrijd of de thuisspelende club wint (1), het gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2).

Handicap

Dit is hetzelfde als een Fulltime voorspelling, met het verschil dat een team een of meerdere doelpunten voorsprong krijgt toegekend. Deze wordt opgeteld bij het wedstrijdresultaat. De voorsprong staat voor de quoteringen vermeld, bijvoorbeeld 0-1. Bij 0-1 krijgt het uitteam één doelpunt voorsprong.

Score

Voorspel de exacte einduitslag van de wedstrijd. Toto selecteert iedere week de meest aantrekkelijke wedstrijden uit de binnen- en/ of buitenlandse competitie(s). De uitdaging voor jou is om van een van deze wedstrijden te voorspellen wat de exacte einduitslag is. Hoe zekerder je bent van je zaak, hoe hoger je inleg natuurlijk.

Tip

Bij Tip zijn diverse voorspellingen mogelijk. Bijvoorbeeld wie kampioen van de Eredivisie wordt of wie het eerste doelpunt scoort bij Feyenoord-Ajax?

Toto-13

Voorspel van 13 wedstrijden wie er wint. Voorspel van de 13 wedstrijden of de thuisspelende club wint (1), het gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2). Wanneer je alle wedstrijden goed voorspelt win je de Jackpot van € 10.000 of meer!