CIGO Hardenberg

Winkel Hardenberg

Lucky Day

Lucky Day is het spannende kansspel van De Lotto waarbij je elke dag, behalve op zon- en feestdagen, kans maakt om veel geld te winnen! Kies uit 80 getallen jouw 1 tot 10 geluksgetallen en speel mee!

Hoe speel je mee?

Meespelen met dit kansspel is heel simpel: via één van de verkooppunten of via onze website www.luckyday.nl. Via de website is het mogelijk om per lot mee te spelen of om je aan te melden voor een abonnement. Bij een abonnement speel je mee met tien getallen en is je inleg altijd € 1,50 per lot per trekking. Als je in de winkel of online speelt (zonder abonnement ), kun je kiezen met hoeveel getallen je meespeelt en is je inleg per lot per trekking minimaal € 1,50 en maximaal € 22,50.

Nieuw: Lucky Day Bonus Spel

Speel ook mee met Lucky Day Bonus Spel, en maak kans om maar liefst 10x zoveel te winnen! Meespelen kost evenveel als je Lucky Day inleg. Speel je dus voor € 1,50, dan kost meespelen met Bonus Spel ook € 1,50 en betaal je € 3,00.

Wat kun je winnen?

Dat is het leuke aan meespelen met Lucky Day: jij bepaalt zelf op welk geldbedrag je kans maakt! Wat je wint is namelijk afhankelijk van het aantal getallen dat je kiest, je inleg en het aantal getallen dat je goed hebt.

De trekking

Elke dag, behalve op zon- en feestdagen, vindt er om 18:00 uur een trekking plaats. De notaris trekt 20 ballen uit een machine met 80 ballen. De trekkingsuitslag is online te zien op deze website.

In de winkel spelen met Lucky Day

In een winkel bij jou in de buurt koop je een Lucky Day lot. Uit 80 getallen kies je zelf jouw 1 tot 10 geluksgetallen. Met deze getallen stel je jouw lot samen. Wat je wint is afhankelijk van het aantal getallen dat je kiest, je inleg en het aantal getallen dat je goed hebt.

Je bepaalt zelf met welk bedrag je per lot wilt spelen. Je kunt minimaal € 1,50 en maximaal € 22,50 besteden Elke dag (behalve op zon- en feestdagen) vindt er om 18:00 uur een trekking plaats. Deze trekking wordt uitgevoerd door de notaris. De uitslag kun je gemakkelijk bekijken op deze website, op de trekkingsuitslag-pagina. Als je een prijs hebt gewonnen, ga je met je lot naar de winkel en wissel je deze in tegen je prijzengeld.