CIGO Hardenberg

Winkel Hardenberg

Lotto

Lotto speluitleg

Lotto spelen is heel eenvoudig. U kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Voor maar € 2 maakt u kans op de Jackpot van minimaal 7,5 miljoen of één van de vele andere prijzen. Meespelen kan snel en eenvoudig online of in de winkel. Lees hieronder hoe dat in z’n werk gaat.

Lotto Super Zaterdag

Elke laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: er vinden dan twee trekkingen plaats. U speelt mee voor € 2,- per Lot per trekking. U maakt dan maar liefst 2 keer kans op de Jackpot, de eerste prijs en vele andere prijzen!

De trekking

Elke zaterdag trekt de notaris de winnende getallen en de Jackpotkleur. De uitslag van Lotto wordt omstreeks 22.30 uur bekend gemaakt op SBS 6 en vanaf 20.00 uur op NOS teletekst 555 en www.lotto.nl. De trekkingsuitslag vindt u direct op deze website.

Hoe werkt het spelen in de winkel?

U kunt zelf uw geluksgetallen en Jackpotkleur op het lot aankruisen of een lot kopen waar de getallen en Jackpotkleur al automatisch zijn gekozen. De trekkingsuitslag kunt u iedere zaterdag gemakkelijk op www.lotto.nl bekijken. Uw winnende loten kunt u in de winkel omwisselen voor uw prijzengeld. Een volledige uitleg van het winkelformulier vindt u hier.